ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

Форуми -> Програмування -> Як взнати шлях до папки temp в Delphi
 
Sekure 19:11 25.03.2009 Цитувати № 1 [^]
 
Як за допомогою  Delphi взнати шлях до папки, в якій Windows зберігає тимчасові файли?
 
Joe 23:45 25.03.2009 Цитувати № 2 [^]
 
Можна скористатися такою функцією:

Delphi

function GetTempFilesPath():string;
var
  bufer:array[0..2048] of char;
begin
  SetString(result, bufer, GetTempPath(SizeOf(bufer)-1, bufer));
end;
 


  Ім'я:
  Пароль:
УКРАЇНСЬКА МОВА: Збірник вправ із синтаксису та пунктуації
УКРАЇНСЬКА МОВА: Збірник вправ із синтаксису та пунктуації
ксеноновые лампы принцип работы|флагман бмв
APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Лінійки малюкам | PHP Builder | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди | Розробка сайтів | Банерна мережа