ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

  Каталог  
  Каталог :: Бізнес / Фінанси

Додати сайт

21 Jamin Consulting - продаж, супроводження 1с
Продаж, налагодження, супроводження програм "1С:Підприемство". Розробка спеціалізованих рішень. Автоматизація бугалтерського, податкового, управлінського обліку.
22 KAPITALIZATOR.COM
Новини, огляди, ділова інформація, статистичні дані. Калькулятори онлайн боргу, пені, інфляційних втрат.
23 KRK Group
Консалтінгова компанія KRK Group складається зі спеціалістів в області права, фінансів, маркетингу, бізнес-моделювання та інформаційних технологій, які мають глибокі знання і великий практичний досвід у вирішенні різнорідних питань бізнесу. Наші знання і досвід дозволяють нам не лише консультувати з питань бізнесу, але і вирішувати їх з точки зору конкретної ситуації і предоставляти консультації відносно можливого впливу, які можуть здійснити економічні зміни, на комерційну діяльність Вашої компанії.
24 MediaSun - великий каталог усіх видів рекламоносіїв України
MediaSun - великий каталог усіх видів рекламоносіїв України. Прайси на рекламу в друкованих ЗМІ, на телеканалах та радіостанціях, ціни на зовнішню рекламу, поліграфію і багато іншого. Безкоштовне медіапланування online. Економте час та гроші!
25 Molfar-ltd.com.ua Мольфар-ЛТД Продаж килимового покриття, килимків, нитки, аксесуарів
Фірма Мольфар ЛТД займається продажем килимового покриття, лінолеуму, поліпропіленової нитки, резинових хідників, ознайомитись з прайс-листом на килимове покриття ви зможете відвідавши нашу сторінку
26 Okshimel — Онлайн магазин товарів ручної работи
Ми - магазин товарів ручної роботи. Наша пристрасть - знаходити унікальні товари, які несуть радість та задоволення нашим клієнтам. Кожен наш виріб було виготовлено з любов\'ю та ретельною увагою до деталей, адже ми віримо, що кожен предмет може стати особливим.
27 partnerstvo
сайт-візитівка, метою якого розповісти про себе та знайти нових партнерів
28 Perestroim.net Будівництво. Дошка ділових оголошень.
Perestroim.net Український будівельний каталог спросу та пропозицій. Безкоштовне розміщення оголошень. Зручний пошук. Все для будівництва та ремонту в Україні. Додайте свою бізнес-пропозицію.
29 peretyazhkamebliv
Ми проводимо перетяжку меблів у Києві будь-яких розмірів. У нас працюють досвідчені майстри, в роботі ми використовуємо якісні та сучасні інструменти. Використовуємо якісні матеріали, можна перетягувати як нашими матеріалами, так і вашими.
30 PeretyazhkaZhytomyr
Пропонуємо швидку та якісну перетяжку меблів у Житомирі. Виїжджаємо в усі райони Житомира, у нас працюють досвідчені майстри. В роботі використовуємо якісні матеріали: жаккард, велюр, рогожка, шкірозамінник та інші. Можете як самі завезти меблі до нашої майстерні, так і замовити послугу з вивозу та зворотньої доставки нашими майстрами. Виїжджаємо в усі райони Житомира. Майстер скине вам фото зразків наших матеріалів, також ви можете переглянути їх безпосередньо у нашій майстерні, попере
31 Promoters Львів
Агентство рекламних комунікацій «Promoters Львів» пропонує такі послуги: BTL. Мерчандайзинг. Реклама та PR-технології. Організація масових заходів. Соціологічні опитування та дослідження. Веб-дизайн. Маркетинг. Direct-mail. Промо-акції. Розробка логотипів. Фірмовий стиль. Розміщення реклами в друкованих ЗМІ, на радіо та телебаченні, зовнішня реклама по Західній Україні.
32 purijdesign.com
Ковані та м`які меблі. Інтернет-аукіон та розпродаж.
33 Securities (цінні папери)
Цікаво та доступно викладено суть питання "цінні папери". Розкриті такі терміни як: акції, облігації, емітент, інвестор, драфт чи білл та інші. Ви скажете, а навіщо це вам!? Сучасна молода людина повинна багато знати, щоб бути конкурентною на ринку праці. Але гарна робота зараз ще не гаранту якісної пенсії та достатку в майбутньому. На жаль, як показують останні роки, на нашу державу не завжди можна покладатися. Тому, поки ви молоді, слід самому подбати про свою старість і добробут можливо не
34 UA-Development.info - новини ринку девелопменту в Україні та світі
Новини ринку девелопменту та комерційної нерухомості.
35 Ukraine Express - перевезення вантажів з США
Компанія Ukraine Express - провідна компанія, яка забезпечує перевезення вантажів з США в Україну та країни СНД
36 UPlan | Інтернет-магазин мережевого обладнання
інтернет-магазин IT обладнання, де кожен може знайти продукцію і комутаційні рішення для досягнення поставлених цілей.
37 Агенство нерухомості Арко
Агентство нерухомості Києва - Арко пропонує нерухомість в Києві: житлову нерухомість, комерційну нерухомість, оренду нерухомості, заміську нерухомість, столичну нерухомість, продаж квартир, приватних будинків в Києві та області, продаж земельних ділянок.
38 Агентство нерухомостi Рiелтор
Нерухомість Волинської області , продаж будинку, продаж земельних ділянок, оренда комерційної нерухомості, нерухомість Луцька, земельні діляни, будинки, квартири, комерційна нерухомість
39 Агентство нерухомості "Ескорт"
Пропонуєм купівлю і продаж квартир в м.Івано-Франківську
40 Адвокат Дмитро Ляпін
Адвокат Дмитро Ляпін - професійні юридичні послуги в Києві та Київській обасті
    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

  Логін:
  Пароль:
Книга Фріланс на західному ринку
Книга Фріланс на західному ринку

APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди