ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

  Каталог  
  Каталог :: Туризм / Відпочинок

Додати сайт

21 Відпочинок та туризм. Україна. Світ.
Тури, гарячі путівки на Beetravel. Підбір туру по заявці. Відпочинок в Єгипті, Туреччині, Празі, Таїланді. Туризм і подорожі, каталог екскурсій по всіх країнах. Туристичні поїздки.
22 Відпочинок У Карпатах
Відпочинок, туризм, екскурсії, трансфур, поселення, рафтінг,активний відпочинок.
23 Гостинний двір Дворцовий
Гостинний двір Дворцовий - розташований в центрі Кіровограда. Номери готелю витримані в класичному стилі, в кольоровій гамі переважають теплі тони, що сприяє спокійному відпочинку. Пропонуємо Вам 8 ексклюзивних номерів, здатних задовольнити Ваші очікування та побажання щодо комфорту і зручності перебування.
24 Готель галицька Корона
«Галицька Корона» - це комфортабельний готель біля Львова, розташований на околиці Львова. Гостям одночасно пропонуються затишні, облаштовані номери різного класу: економ, стандарт, люкс, напівлюкс.
25 Готель Гарячий Шоколад
Міні-готель \"Гарячий Шоколад\" - це сучасний затишний комплекс апартаментів, що володіє власною інфраструктурою: басейн, кафе, дитячий ігровий майданчик, стоянка і т.д. Ми пропонуємо відпочинок в Кароліно-Бугаз для найвимогливіших постояльців, які прагнуть отримати сервіс європейського рівня в межах України.
26 Готель дворцовий
Готель дворцовий в Кіровограді
27 Готель-ресторан "Акваріус"
Готель-ресторан "Акваріус" знаходиться в смт. "Брюховичі", за п’ять хвилин від центру міста Львова – на мальовничій лісовій галявині, створеній для відпочинку та приємного проведення часу. Ми гостинно приймаємо у нас відвідувачів уже десять років. Протягом цього часу втричі збільшено кількість апартаментів, розширено меню нашого ресторану, збільшується асортимент послуг. Адже готель-ресторан "Акваріус" – це домашній затишок та приємний відпочинок. Зголодніли? Завітайте до нашого ресторану т
28 Готельно-відпочинковий комплекс Злата
Готельно-відпочинковий комплекс Злата. Бар. Ресторан. Конференц-зал. Озеро. Святкування весіль.
29 ЕкоКлуб Зелена Хвиля
ЕкоКлуб "Зелена Хвиля" - це екологічна організація студентів та випускників НаУКМА, робота якої направлена на сприяння збереженню навколишнього природного середовища шляхом освітньої діяльності та практичних заходів.
30 Екскурсії. Львів. Екскурсії Львовом. Екскурсії по Львову. Замки Львівщини. Все про Львів. Екскурсоводство. Послуги екскурсовода.
Кращі екскурсії Львовом і його околицями. Екскурсії Львовом, замки Львівщини, шкільні екскурсії.
31 Екскурсійна студія
Екскурсії Львовом, Тури Львовом, Екскурсоводи по Львову, Подорожі Львовом
32 Еліт-тур
Багатопрофільне туристичне агентство.
33 Житло у Славську
Житло Славське (Славсько). Приватний сектор для відпочинку
34 Заруддя - моє село!
с.Заруддя розташоване в Іванківському районі, Київської області на Україні. Населення близько 10,000 людей. Воно дуже красиве, є річка, великий ліс, поля та ставки, тобто багато красивих пейзажів. Весною та влітку тут просто рай!
35 Інтернет-Магазин Біотуалетів BABACHOK
BABACHOK - найінформативніший, якісний, надійний, зручний та професійний сайт з продажу Біотуалетів. У нас Ви можете Замовити та Купити Біотуалет в один клік як в Дніпрі, так і по всій Україні. Співпрацюємо з роздрібними та оптовими покупцями, підприємцями, дизайнерами, експертами будівельної сфери, сантехніками, комерційними та державними організаціями.
36 Кам'янець-Подільський інформаційно-туристичний сайт
Кам'янець-Подільський відоме туристичне місто, призер акції Сім чудес Україні. Пропонований Вам сайт є головним туристичним ресурсом міста і містить вичерпну інформацію щодо організації відпочинку в ньому.
37 Карпати
Відпочинок в Карпатах
38 Карпати тур сервіс
Відпочинок в Карпатах, Карпати, дитячий оздоровчий комплекс,дитяче оздоровлення,відпочинок влітку,оздоровлення та відпочинок влітку,програма розваг,екскурсійна програма,проживання, харчування,профіль оздоровлення, Захворювання верхніх дихальних шляхів, шлунково-кишкових захворювань, ДЖВШ, ендокринної системи, нервової системи, опірно-рухового апарату, загальне оздоровлення, реабілітація після перенесених захворювань
39 Кафе бар мотель "Роял дач"
Сайт кафе бару "Роял дач",містить головну інформацію по кафе,фотогалерею,місцезнаходження, меню закладу,книгу відгуків для клієнтів.
40 Кременецький ботанічний сад
Кременецький ботанічний сад
    1  2  3  4  5 

  Логін:
  Пароль:
Книга Фріланс на західному ринку
Книга Фріланс на західному ринку

APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди