ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

  Каталог  
  Каталог :: Туризм / Відпочинок

Додати сайт

61 Подорожі
Фотографія, туризм.
62 поїхали з нами
відпочинки в будь якій точці світу
63 Полтавщина туристична
Сайт містить інформацію для туристів, котрі відвідують Полтавщину
64 Похід Крим. Похід по Криму
Похід травень / червень по Криму 70 км. / 7 днів 220 у.о. Послуги інструкторів, триразове харчування на маршруті, всі трансфери, оплата платних стоянок, страховка, забезпечення спорядженням (намети, тенти, страхувальна система, карабіни, спускові пристрої), прокат спорядження.
65 Приватний гід: музеї Львова, клуби Львова, храми Львова
Пропонуємо цікаві та пізнавальні екскурсії по Львову - музеї Львова, готелі Львова, клуби Львова. Пішохідна екскурсія триває 3 години. Це екскурсія по центральній частині міста, яка детально ознайомить вас з серцем Львова!
66 Привітання, побажання та поздоровлення
Сервер, на якому зібрані вітання, побажання та поздоровлення до головних свят України та визначних подій у приватному житті людини. Ви знайдете вже готові тексти привітань, які без додаткових коригувань придатні до використання з нагоди свята.
67 Прокат та продаж туристичного знаряддя
Прокат та продаж туристичного знаряддя. Безліч різноманітного знаряддя для активного відпочинку та туризму.
68 Рецепти шашликів
Збірка рецептів присвячена шашликам і всьому, що з ними пов'язано ...
69 Рибалимо
Сайт присв'ячений рибальству. Описані основні риболовні снасті, техніка рибальства та розміщено багато статей на дану тематику.
70 Романтік Тревел
Романтік Тревел гарячі тури в Єгипет тури Туреччина Тури до Тайланду тури Домінікана тури Греція забронювати тури з різних країн
71 Садиба "Коло друзів"
Ми пропонуємо широкий асортимент послуг, усі вони європейської якості та в українських цінах. Тільки у нас ви отримаєте незабутні враження від катання на лижах, кінних прогулянок, екскурсів у минуле, та просто якісного та надійного сервісу! Лише у нас можна побачити дружній підхід до кожного клієнта. Будьте впевнені, у нашій садибі Вам не доведеться нудьгувати!
72 Сайт "Яблунівська садиба" - більше, ніж відпочинок у Карпатах...
Сайт "Яблунівська садиба" - це запрошення на відпочинок в Карпатах.Також тут зібрано багато матеріалів про Прикарпаття, музеї Гуцульщини, гуцульську архітектуру, фото Карпат, впереше про країнську свистульку.
73 Сайт трускавецького курортника
Сайт для потреб тих, хто приїжджає відпочити у Трускавець. А також людей, котрі ще роздумують, де провести час своєї відпустки.
74 Санаторії та курорти України
Все про туризм в Україні. Санаторії та курорти. Відгуки відпочиваючих про санаторії.
75 Тіні Гардаріки
Туризм. Активний відпочинок. Сплави по Дністру.
76 тк вежа
ТК ВЕЖА - відпочинок в Буковелі (карпатах). Комфортабельні номери з сат-тб, холодильником та сан-вузлом у самому Буковелі
77 Тревел інфо
Туристичний портал
78 Трускавець TV - віртуальна прогулянка Трускавцем
Трускавець TV - віртуальна прогулянка Трускавцем. Краще раз побачити
79 Трускавець, Східниця, Моршин. Відпочинок в Карпатах та Закарпатті
Путівки в санаторії Трускавця, Східниці та Моршина. Термальні басейни Закарпаття. Організація відпочинку в Карпатах.
80 Турагенція \"Я в турі - I\'m on tour\"
Якщо ви не бажаєте витрачати свій час на з\'ясування питань, стосовно вашого відпочинку (якого оператора обрати, як не помилитися у виборі готелю, який тип харчування оплатити, чи весело та зручно буде на відпочинку вашим дітям, який переліт слід забронювати, трансфер...). Ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом, враховуємо всі ваші вимоги та створюємо ідеальний відпочинок саме для вас!
    1  2  3  4  5 

  Логін:
  Пароль:
Книга Фріланс на західному ринку
Книга Фріланс на західному ринку

APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди