23:19 01.07.2016

Проект інтерактивного ресторану вразив канадців

На україно-канадському форумі, який днями відбувся в канадському місті Торонто, українська (хоча й зареєстрована в США) компанія Kodisoft вразила усіх проектом інтерактивного ресторану, в якому відвідувачі сидять за спеціально сконструйованими столами, стільниця яких є величезним екраном. За... »
18:30 28.06.2016

Розробники FootballTactics планують суттєве оновлення графіки

Українська компанія Creoteam в статті на Steam Community анонсувала оновлення графіки у своїй грі FootballTactics. Як зазначаєтсья, кожен футболіст матиме свій унікальний вигляд. Плановий запуск змін до графіки має відбутися вже на початку осені. FootballTactics - пропрієтарна походова... »
23:33 26.06.2016

Zillya! Antivirus для Android має непогані рейтинги на Google Play

Команда розробників українського антивірусу Zillya! викотила реліз для пристроїв на базі OS Android, за повідомленням офіційного Twitter-акаунту, ще в березні. За три місяці програма зібрала понда дві з половиною тисячі відгуків та отримала загальний рейтинг 4.6 з п’яти баллів. На даний час... »
15:05 04.06.2016

Вийшов новий реліз SiMan CMS

Розробники української системи керування сайтом SiMan CMS випустили новий реліз під індексом 1.6.11. Судячи по швидкості випуску нової версії, це скоріш хотфікс-реліз, аніж повноцінне оновлення. Як йдеться в повідомленні, у новому релізі відбулися наступні зміни: Оновлено модуль... »
00:20 10.04.2016

Вікіпедія, нарешті, визначилася, як називати вихідний код

З 29 березня 2016 року українська Вікіпедія, нарешті, позбулася чергового маразму в термінології, пов’язаної з галуззю IT. Термін вихідний код, який, до цього, певна група користувачів, підтримувана одним з адміністраторів української Вікіпедії, постійно перейменовувала у сирцевий код... »